Overdekt

€27,00

9 dagen parkeren
26-10-2017 tot en met 03-11-2017
Overdekt

€45,00

Op loopafstand parkeren nabij de luchthaven Frankfurt Hahn, CC Car Check maakt het mogelijk. Omdat de parkeerplaatsen van deze aanbieder zich op slechts 750 meter afstand van het vliegveld bevinden, is een shuttle bus niet nodig. U loopt zelf in slechts 8-10 minuten naar de terminal. Dankzij deze zogenaamde Park and Walk service bent u niet afhankelijk van eventuele wachttijden voor een busje. Om verzekerd te zijn van een parkeerplaats bij CC Car Check, kunt u rechtstreeks bij ParkCare reserveren.

De keuze tussen een overdekte en een niet overdekte parkeerplaats

Bij CC Car Check parkeert u op een beveiligd terrein. De goed verlichte parkeerplaatsen worden geregeld in de gaten gehouden door personeel. Wilt u uw auto extra veilig parkeren? Dan kunt u voor een extra prijs een overdekte parkeerplaats boeken. Zo is de auto ook tegen eventuele invloeden van het weer beschermd. Zoals gezegd, loopt u in een tijd van maximaal 10 minuten van de parkeerplaats naar de terminal. Bent u benieuwd naar andere mogelijkheden met betrekking tot vervoer, kijk dan even op de pagina van parkeervormen. Komt u buiten openingstijden aan, dat wil zeggen vóór half 9 ’s ochtends of ná half 7 ’s avonds, bel dan een dag voor aankomst even naar de aanbieder. Op deze manier kunnen zij aangeven hoe en waar u de auto dan kunt parkeren. De maximale afmetingen van het voertuig zijn als volgt: 2 meter hoog, 2,3 meter breed en 6 meter lang. Groter is mogelijk, maar dit moet u dan wel aangeven bij CC Car Check. Uw autosleutels dient u af te geven aan de parkeeraanbieder, wat geheel vertrouwd is. Dit in verband met de veiligheid van de auto en om logistieke redenen.

Op looafstand parkeren van Weeze airport

Al met al is deze aanbieder dus een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een betrouwbare parkeerplaats tegen een aantrekkelijke prijs, die ook nog eens dicht bij het vliegveld ligt. Uiteraard is ook CC Car Check direct bij ParkCare zonder boekingskosten te reserveren. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte parkeerplaats.

Voordelen

Op loopafstand van de terminal
Beveiligde parkeerplaatsen
Overdekt mogelijk

Nadelen

Sleutels verplicht inleveren
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Hahn Airport

8 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeergarage CC Car-Check
  • CC Car-Check wasstraat
  • CC Car Check
  • Oprijlaan CC Car-Check

Locatie parkeerterrein

Hauptstraße 51
55483 Lautzenhausen

Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
940 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare