Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,3

Car Hotel is voor auto’s wat een hotel voor mensen is: een veilige verblijfplaats voor tijdens uw reis. De parkeerplaatsen zijn betrouwbaar, want de gehele parking is bewaakt en onbevoegden hebben geen toegang tot het terrein. U bent niet verplicht de sleutels in te leveren. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat u uw auto in dezelfde staat weer terug krijgt als waarin u hem heeft ingeleverd, want er worden 8 digitale foto’s van de wagen gemaakt bij aflevering. De auto wordt voor u in het Car Hotel gebouw geparkeerd of in een buitenparking in drukke periodes. U kunt rechtstreeks een parkeerplaats reserveren bij Car Hotel via onze site.

Geen rondjes rijden en sjouwen met bagage

Car Hotel biedt u verschillende services naast het parkeren. Zo zetten de medewerkers de wagen voor u weg, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om het vinden van een plekje terwijl u daar misschien helemaal geen tijd voor heeft. Daarnaast brengen zij de koffers naar de shuttle bus en worden deze samen met u binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht. Op de terugweg wordt u ook weer opgehaald. Ook is de auto verzekerd tegen brand en diefstal. Deze diensten zitten bij de prijs voor het parkeren in. Als extra service kunt u de auto nog laten reinigen, tegen een kleine meerprijs.

Een veilige verblijfplaats voor de auto

De diverse diensten die bij de prijs inbegrepen zijn maken dat Car Hotel een zeer goede keuze is voor het parkeren van de wagen tijdens uw reis. Veiligheid staat voorop. Via ParkCare kunt u direct een parkeerplaats reserveren bij deze aanbieder, waarna u een bevestiging toegestuurd krijgt met verdere uitleg. Bij Car Hotel kunt u rekenen op een luxe en veilig verblijf voor de auto.

Voordelen

Autosleutels in eigen beheer
Overdekt parkeren mogelijk

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Zaventem Airport

9 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Bataviastraat 122 te 1820 Melsbroek

Laatste ervaring

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,3

Beoordeeld door 18 Klanten
Afstand
9,0
Vriendelijk personeel
10,0
Prijs/kwaliteit
6,0
Totaal
8,0
Familie
2017-03-31 10:57:04

Wel redelijk prijzig, maar op deze manier zijn we onze vakantie wel lekker relaxt begonnen. Erg aardige mensen en geen omkijken naar de auto.

Afstand
9
Personeel vriendelijkheid
10
Prijs/kwaliteit
6
Totaal
8,3
Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1066 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare