Overdekt

€63,99

9 dagen parkeren
27-10-2018 tot en met 04-11-2018

Het is mogelijk om te kiezen voor Valet parkeren bij Schiphol Airport. Er zijn meerdere parkeeraanbieders die deze service aanbieden. Deze aanbieder onderscheidt zich door de lage prijs in combinatie met de hoge service en de hoge betrouwbaarheid. Of u nu op vakantie gaat of een zakenreis gaat maken, bij Budget Valet krijgt u het parkeerpakket dat u wilt.

Voordelig en persoonlijke aandacht

Op de dag van uw vliegreis kunt u direct richting de vertrekhal rijden. Hier zal een chauffeur van Budget Valet u opwachten en aan de hand van uw kenteken naar uw auto toe lopen. De chauffeur zal u helpen met het uitladen van uw bagage en vervolgens samen met u uw voertuig inspecteren. Vervolgens levert u de autosleutels in en zorgt de chauffeur van Budget Valet ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat op hun parkeerterrein. U kunt na de voertuiginspectie richting de gate lopen. U bespaart uzelf hiermee veel tijd doordat u niet naar het parkeerterrein hoeft te rijden en te zoeken naar een parkeerplek.

Extra services bij het parkeren

Budget Valet biedt haar klanten een uitstekende service aan. Wanneer u een elektrische auto heeft, kunt u hier terecht met uw auto. Er zijn immers elektrische oplaadpunten aanwezig. Ook over het tijdstip van de service doet Budget Valet niet moeilijk over. Zij staan 24 uur per dag voor u gereed. Deze aanbieder biedt tevens een autowasservice aan. Terwijl u op reis bent, kan Budget Valet uw auto gaan wassen. De service bij het parkeren staat voorop, de klant is immers koning. Wilt u ook gebruikmaken van de goede service van Budget Valet, maar vindt u het toch iets te duur? Bekijk dan Budget Shuttle. Deze heeft in plaats van een Valet service een Shuttle service.

Voordelen

Voertuig inspectie
Elektrisch oplaadpunt aanwezig
24 uur geopend
Bagage hulp

Nadelen

Geen camerabewaking
Geen toiletten en wachtruimte aanwezig
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

0 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerplek Budget Valet
  • Parkeergarage Budget Valet
  • Small Planet Airlines

Locatie parkeerterrein

Evert van de Beekstraat 202
Schiphol

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1069 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare