Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Goedkoop parkeren bij Bremen Airport. Is dat nog mogelijk tegenwoordig? Het antwoord daarop is ja; bij Bremen Airport P2. Door de locatie liggen de prijzen immers lager dan bij Bremen Airport P1. Ondanks dat de prijs lager ligt, is het een Park & Walk waarbij u lopend naar de terminal kunt gaan. Met vijf minuten lopen bent u al bij de vertrekhal van vliegveld Bremen. In de parkeergarage zijn er speciale parkeerplaatsen te vinden voor invaliden en vrouwen. U zult bij het parkeren niet kunnen verdwalen in de parkeergarage door de goede bewegwijzering. Ook wanneer uw vlucht ’s nachts vertrekt, zit u goed met Bremen Airport P2. De parkeergarage is immers 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend.

Goedkope parkeren op 150 meter afstand

Een groot voordeel van Bremen Airport P2 is dat het op 150 meter afstand ligt van de vertrekhal. U hoeft hierdoor niet lang te sjouwen met uw koffers. De parking is een officieel parkeerterrein van vliegveld Bremen en heeft een goede bewaking. U zult uw auto overdekt parkeren in een parkeergarage dat voorzien is van camera’s. Deze bewakingscamera’s houden het gehele terrein in de gaten. U kunt dus uw auto met een gerust hart achterlaten. Tijdens uw reis houdt u de autosleutels bij u. Bewaar deze op een veilige plek.

Bremen Airport: lang parkeren

Lang parkeren bij Bremen Airport doe je bij Bremen Airport P2. Door de lage prijzen, bent u minder geld kwijt aan het parkeren terwijl dit niet ten koste gaat van de locatie. Elke parkeeraanbieder heeft zijn eigen voor- en nadelen. U kunt al die voor- en nadelen bekijken en in overweging nemen samen met de locatie en de prijs. Nadat u een parkeerplaats heeft uitgekozen, kunt u direct hier boeken. U weet dan zeker dat het goed gebeurt en krijgt gegarandeerd de laagste prijs voor uw parkeerplaats. Bekijk bij vragen onze veelgestelde vragen.

Voordelen

Officiele parkeeraanbieder
Overdekt parkeren
Moderne bewegwijzering in de parkeergarage
Sleutel niet inleveren

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Bremen Airport

5 Minuten
Shuttlebus
  • Bremen Airport P2
  • Bremen Airport

Locatie parkeerterrein

Flughafenallee 20
28199 Bremen

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare