Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bij Bremen Airport P1 weet u zeker dat u snel en comfortabel parkeert. Op slechts 50 meter vanaf de parkeerplaats zijn de terminals 1-3 te vinden. Zodra u de overdekte parkeergarage uitloopt, bent u direct bij de terminals. Naast de super snelle verbinding, is de garage ook van alle faciliteiten voorzien. U kunt de parkeergarage gedurende de hele dag in- en uitrijden. Zelfs al gaat uw vlucht midden in de nacht, u weet bij Bremen Airport P1 zeker dat u kunt parkeren. Ook zijn er invalidenparkeerplaatsen en elektrische oplaadpunten aanwezig. Als u zo’n zuinige auto heeft, dan kunt u bij aankomst de borden volgen naar de elektrische oplaadstations.

Parkeer direct aan de terminal

Als u zoveel mogelijk tijd wilt besparen met het parkeren en u volledig wilt richten op de reis, dan zit u goed met Bremen Airport P1. Zodra u hier parkeert bent u niet afhankelijk van een shuttle bus, maar kunt u direct naar de terminal lopen. Ook als u nog niet zeker weet vanaf welke terminal u vliegt, vanaf Bremen Airport P1 kunt u één minuut bij terminal 1, 2 en 3 zijn. De Ryanair Terminal is tevens lopend te bereiken, met 150 meter bent u bij deze terminal. Tijdens uw reis staat uw auto overdekt geparkeerd. In de garage bevindt zich speciale vrouwenparkeerplaatsen. Veilig parkeren bij Bremen Airport doet u hier.

Autosleutels mogen mee op reis

De parkeergarage niet moeilijk te vinden. De moderne bewegwijzering maakt het eenvoudig om de garage te bereiken. Nadat u uw auto heeft geparkeerd kunt u uw sleutels meenemen en naar de juiste terminal lopen. Deze officiële parkeerplaats ligt direct aan de terminal. Als u liever iets goedkoper wilt parkeren dan kunt u Bremen Airport P2 bekijken. Vergelijk in ons overzicht met parkeeraanbieders alle prijzen, voor- en nadelen en lees ook de reviews van eerdere bezoekers. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en helpen bij uw parkeerkeuze. Neem daarom contact met ons op als u vragen heeft.

Voordelen

Officiele parkeeraanbieder
Tegenover de terminals
Elektrisch oplaadpunt aanwezig
Overdekt parkeren

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Bremen Airport

4 Minuten
Shuttlebus
  • Bremen Airport P1
  • Bremen Airport

Locatie parkeerterrein

Flughafenallee 20
28199 Bremen

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare