Vakantieperiode is van start gegaan

Uitzicht op de zee vanaf de pier

Met de start van de vakantieperiode beginnen veel mensen zich te verheugen op de vrije zomerse dagen. Veel mensen gaan het liefste ook op reis en gaan op zoek naar een voordelige vliegvakantie. Het is handig om uw vakanties zo vroeg mogelijk te boeken, want tijdens het hoogseizoen kunnen prijzen voor zowel vliegtickets als parkeerplaatsen hoog oplopen, soms tot wel 70%. Ook zijn er andere aspecten waar u rekening mee kunt houden om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hieronder leest u meer.

Goedkoop parkeren voor de vakantie

Goedkoop parkeren op de vakantie kunt u doen op verschillende manier. De belangrijkste is natuurlijk om gebruik te maken van vroegboekkorting. Zo heeft u ruim van tevoren alles geregeld en heeft u een ruime keuze in parkeerplekken en ook vliegstoelen. Hiervoor kunt u ook een vliegticket vergelijker gebruiken om de beste vroegboekdeals te krijgen. Dit kan natuurlijk niet altijd, soms beslist u ook later om nog te gaan vliegen. Een van de tips voor een voordeligere vakantie is om te kijken of uw vakantiebestemming ook bereikbaar is vanaf kleinere luchthavens. Zo kunt u bijvoorbeeld vliegen vanaf Eindhoven Airport. Naast een lagere prijs heeft u ook nog het voordeel van een rustigere luchthaven. Hieronder vindt u de actuele prijzen voor Eindhoven Airport.
Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
SchippersStop Eindhoven54,007 minBuitenShuttle Parking
1StopParking Premium64,007 minBuitenShuttle Parking
Euro-Parking110,004 minBuitenPark & Walk
Eazzypark Valet120,001 minBuitenValet Parking
Park4You Eindhoven130,004 minBuitenValet Parking
Euro-Parking210,004 minBuitenPark & Walk
* De parkeerprijzen voor Eindhoven Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 04/05/2023 t/m 11/05/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.


Een ander advies is om te overwegen vanuit het buitenland te vliegen. Omdat het buitenland andere vakantieperiodes heeft, vallen het Nederlandse en het Duitse hoogseizoen niet samen. Zo kunt u voor een voordeligere prijs vliegen. Voor meer informatie over vliegen vanuit het buitenland kunt u de blog 'Is vliegen vanaf Duitsland goedkoper?' lezen.

Ten slotte kunt u ook nog besparen op het parkeren van uw auto. Dit doet u door gebruik te maken van een shuttle parking provider. Shuttle parking is over het algemeen de meest voordelige parkeervorm. Ondanks dat de afstand tussen de parkeerlocatie en de luchthaven grotere is, bent u vaak binnen enkele minuten bij de vertrekhal. Bij ParkCare kunt u de parkeerplekken bij verschillende vliegvelden vergelijken. U kunt onze dienst gebruiken in Nederland, Duitsland en België, zodat u altijd voordelig kunt parkeren waar u ook bent.

Door gebruik te maken van deze tips kunt u zorgeloos beginnen met het plannen van uw vakantie en bespaart u ook geld!

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe