Tijdperk na corona

Vliegtuig in de lucht

Een halfjaar geleden, sinds de eerste Covid-19 persconferentie met Minister-president Mark Rutte en voormalig Minister voor Medische Zorg Bruno Bruins zat Nederland op het puntje van haar stoel. Niemand wist wat er écht gaande is, maar één ding was zeker. Er is een zeer besmettelijke virus onder ons. Na de intelligente lockdown gingen mensen langzamerhand steeds meer op vakantie. Sterker nog, door het wereldwijde virus kunt u profiteren van héle lage vliegticketprijzen. Alle luchtvaartmaatschappijen hebben extra maatregelen genomen om vliegen tijdens corona zo toegankelijk mogelijk te maken. Hierbij is het dragen van een mondkapje aan boord verplicht. Veel Nederlanders hebben het de afgelopen twee maanden alweer aangedurfd om op vakantie te gaan. Ook u kunt, houdend aan de RIVM maatregelen, het vliegtuig pakken er tussenuit gaan. Let hierbij wel op de adviezen van de overheid en de landelijke codes.

ParkCare biedt u graag de voordeligste parkeerplaats die u van tevoren al kunt reserveren via onze website. Hierdoor hoeft u, onderweg naar het vliegveld, alleen nog maar na te denken of u wel een mondkapje en uw zwemkleding bij u heeft.

Vakantieopties 2020


Er is op dit moment een dringend reisadvies voor mensen die naar het buitenland moeten of willen. Landen die de overheid een gele kleur heeft gegeven bestempelen zij met: 'Let op, veiligheidsrisico’s'. De volgende stap is de kleur oranje. Dit betekent alleen noodzakelijke reizen. Een aantal van de landen in Europa met een gele kleur zijn bijvoorbeeld: België, Duitsland, Denemarken, (grote delen van) Frankrijk, Griekenland, Italië, Luxemburg en Zweden op het moment van schrijven. Vakanties buiten Europa worden op dit moment nog afgeraden, maar binnen de Europese grenzen liggen dus genoeg opties. Van een wandelvakantie in Denemarken, tot een strandvakantie aan de Franse kust. ParkCare zorgt er ondertussen voor dat uw auto veilig staat. Benieuwd hoe? Hier leest u hoe onze service in elkaar zit.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe