Parkeertarieven nemen toe rondom vliegvelden

2 minuten leestijd
muntgeld op tafel met logo

Nu de coronamaatregelen steeds verder worden versoepeld, zijn mensen massaal begonnen met het (her)boeken van hun vluchten en vakanties. Hierdoor zien we nu al een stijging in de parkeertarieven bij vele parkeerplaatsen en parkeergarages. Doordat veel parkings afgelopen jaar door de pandemie niet in gebruik zijn genomen, waren de prijzen al ietwat verhoogd (RTL Nieuws). Echter, nu de vraag naar parkeerplaatsen rondom vliegvelden toeneemt, zien we een nog verdere stijging van de parkeertarieven. Lees daarom hieronder verschillende tips die u kunnen helpen met het vinden van de beste parkeerplek.

Tips voor goedkoop parkeren bij vliegvelden

Om goedkoop te kunnen parkeren is het handig dat u goed voorbereid bent. Een van de beste tips die u kunt krijgen voor een voordelige parkeerplek is om zo vroeg mogelijk uw parkeerplek te reserveren. Door zo vroeg mogelijk te reserveren heeft u het grootste parkeeraanbod waar u uit kunt kiezen. Wanneer de vraag hoog is, zijn de meest gewilde aanbieders vaak al volgeboekt. Dit zijn vaak de beste deals. Wees er dus vroeg bij.

Een andere handige tip is om te kijken wat u graag wilt of verwacht van een parking en uw reis. Als u laat terugkomt met het vliegtuig en u wilt zo snel mogelijk naar huis toe, dan is park & walk bijvoorbeeld een beter alternatief dan shuttle parking. Door goed te kijken naar uw verwachtingen van de parkeerplek weet u zeker dat u niet te veel betaald voor een parkeerplek. Naast de parkeervorm kunt u ook nog kijken naar de faciliteiten. Als u het geen probleem vindt dat uw auto buiten staat, dan kunt u al snel goedkopere parkeerplekken vinden. Door dit alvast duidelijk te maken voor uzelf kunt u makkelijk een keuze maken.

Ten slotte kunt u alle aanbieders vergelijken, zodat u zeker weet dat u altijd voor de beste keuze gaat. Dit kunt u eenvoudig doen met de vergelijkingstool van ParkCare. Met onze tool ziet u in een overzicht alle beschikbare parkeeraanbieders op uw parkeerdata. Omdat we samenwerken met onze parkeeraanbieders, betaalt u bij ons dezelfde of zelfs een lagere prijs dan bij onze aanbieders. Ten slotte hoeft u bij ParkCare ook geen boekingskosten te betalen. Door deze tips te volgen weet u zeker dat u zo goedkoop mogelijk uw auto kunt parkeren voor uw volgende reis.

Het parkeeraanbod vergelijken bij ParkCare

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe