Parkeertarieven nemen toe rondom vliegvelden

muntgeld op tafel met logo

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, zijn mensen massaal begonnen met het (her)boeken van hun vluchten en vakanties. Hierdoor zien we nu al een stijging in de parkeertarieven bij vele parkeerplaatsen en parkeergarages. Doordat veel parkings afgelopen jaar door Corona niet in gebruik zijn genomen, waren de prijzen al ietwat verhoogd. Echter, nu de vraag naar parkeerplaatsen rondom vliegvelden toeneemt, zien we een nog verdere stijging van de parkeertarieven. Wij snappen dat dit het laatste is waar u op zit te wachten nu u eindelijk weer op vakantie mag. Daarom hebben wij een manier gevonden waarop u tegen een laag parkeertarief kan parkeren.

Hoe kan ik tegen een laag parkeertarief parkeren?

Via ParkCare kan u eenvoudig en snel, vooraf, een parkeerplaats reserveren. Doordat wij duidelijke en eerlijke regels hebben met desbetreffende parkeeraanbieders kunnen wij hetzelfde of een lager parkeertarief aanbieden als de aanbieder zelf. Zo betaalt u bij ons nooit meer dan wanneer u rechtstreeks bij de parkeeraanbieder boekt. Ook hoeft u bij ons geen (extra) boekingskosten te betalen, waardoor u altijd wat geld bespaart. Daarnaast, regelt u uw eigen vroegboekkorting door vooraf uw parkeerplaats te reserveren. Op deze wijze garandeert u zichzelf van een parkeerplek, tegen een laag parkeertarief.

Om van het lage parkeertarief te profiteren hoeft u verder niets te doen. Eventuele kortingen worden gelijk verrekend in de prijs. Zo hoeft u geen speciale codes en dergelijke toe te voegen aan uw boeking. U vergelijkt simpelweg de prijzen en diverse parkeeraanbieders nabij de luchthaven waar u wilt parkeren. Vervolgens kan u deze parkeeraanbieders filteren op basis van hun ligging, veiligheid en voorzieningen. Zodra u de geschikte parkeerplek heeft gevonden, welke voldoet aan al uw eisen, boekt u deze direct op de website. U betaalt uw boeking vervolgens met een van de veilige betaalmethodes. Zo heeft u direct uw lage parkeertarief vastgezet. Binnen 24 uur ontvangt u van ons uw boekingsbevestiging. We raden het u aan om deze uit te printen of goed op te slaan op uw telefoon. Op deze manier heeft u bij aankomst op de parking alle informatie bij de hand.
Wilt u nog even rustig nalezen hoe het online reserveren van een parkeerplek tegen een laag parkeertarief werkt? Neem dan gerust een kijkje op onze hoe werkt het pagina.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe