ParkCare breidt uit!

Vingers touch

ParkCare groeit, en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Het groeien van ParkCare betekent namelijk dat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Het aanbod aan parkeeraanbieders is namelijk uitgebreid, waardoor u nog meer keuze heeft. Maar naast nog meer keuze, hebben we tegenwoordig ook een Spaanse en Franse site die speciaal zijn opgezet om de Spaanse en Franse klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuwe parkeeraanbieders

ParkCare is veel verschillende samenwerkingen aangegaan de afgelopen tijd. Het aanbod is flink uitgebreid, met het gevolg dat er nog meer te vergelijken valt. U kunt specifieker zijn in uw wensen, want meer aanbod betekent ook meer soorten aanbieders met ieder hun eigen kwaliteiten en services. Neem als voorbeeld, Tip Top Valet Service Schiphol. Deze parkeeraanbieder kunt u sinds december vinden op de site van ParkCare. Zij bieden u 24/7 valet service. Maar maakt u liever gebruik van shuttle service zodat u zelf uw auto parkeert? Dan kunt u boeken bij The Shuttle Guys Schiphol, wij werken sinds december met deze parkeeraanbieder samen waardoor het aanbod is shuttle service bij Schiphol weer gegroeid is.

Nieuwe websites: ParkCare gaat internationaal!

Sindskort is er niet alleen een Nederlandse ParkCare site maar wij hebben tegenwoordig ook een Spaanse en Franse website! Deze websites zijn gecreëerd om Spaans en Frans sprekende klanten ook de mogelijkheid te geven om betrouwbare parkeeraanbieders te vergelijken met ParkCare. Op de Spaanse site kunt u vele parkeeraanbieders vinden voor zeven verschillende Spaanse vliegvelden. U kunt bijvoorbeeld alle parkeeraanbieders vergelijken bij Madrid Airport. Op de Franse site kunt u voor meer dan alleen de Franse parkeeraanbieders terecht, hier vindt u namelijk alle parkeeraanbieders voor vele vliegvelden in Frankrijk, België, Duitsland en Zwitserland. Kijk bijvoorbeeld tussen alle parkeeraanbieders bij Zürich Airport.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe