ParkCare breidt uit!

logo van parkcare

ParkCare groeit, en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Het groeien van ParkCare betekent namelijk dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Het aanbod aan parkeeraanbieders is namelijk uitgebreid, hierdoor heeft u nog meer keuze. Maar naast nog meer keuze, hebben we tegenwoordig ook een Spaanse en Franse site die speciaal zijn opgezet om de Spaanse en Franse klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuwe parkeeraanbieders bij ParkCare

ParkCare is meerdere verschillende samenwerkingen aangegaan in de afgelopen tijd. Hierdoor is ons aanbod flink uitgebreid, met het gevolg dat er nog meer te vergelijken valt. Op deze manier hopen wij dat u nog beter een parkeerplaats kan reserveren die het beste op uw wensen aansluit. Via onze filters die u kunt toepassen kunt u nog specifieker zoeken naar parkeeraanbieders die bij uw wensen past. Geen enkele parkeeraanbieder is natuurlijk hetzelfde, iedere aanbieder heeft zijn eigen kwaliteiten en services. Neem als voorbeeld, Tip Top Valet Service Schiphol. Deze parkeeraanbieder kunt u sinds december vinden op de site van ParkCare. Zij bieden u 24/7 valet service. Maakt u liever gebruik van shuttle service zodat u uw auto zelf kunt parkeren? Dan kunt u boeken bij The Shuttle Guys Schiphol.

ParkCare gaat internationaal!

Sinds kort is er niet alleen meer een Nederlandse ParkCare site, maar wij hebben tegenwoordig ook een Spaanse, Franse en Duitse website! Deze websites zijn gecreëerd om Spaans en Frans sprekende klanten ook de mogelijkheid te geven om betrouwbare parkeeraanbieders te vergelijken met ParkCare. Op de Spaanse site kunt u vele parkeeraanbieders vinden voor zeven verschillende Spaanse vliegvelden. U kunt bijvoorbeeld alle parkeeraanbieders vergelijken bij Madrid Airport. Op de Franse site kunt u voor meer dan alleen de Franse parkeeraanbieders terecht, hier vindt u namelijk alle parkeeraanbieders voor vele vliegvelden in Frankrijk, België, Duitsland en Zwitserland. Kijk bijvoorbeeld tussen alle parkeeraanbieders bij Zürich Airport. Op deze manier proberen wij onze Spaanse en Franse klanten nog beter van dienst te zien.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe