Nieuwe versoepelingen

vliegtuig-uitzicht

Afgelopen week introduceerde het kabinet het nieuwe openingsplan met betrekking tot de corona maatregelen. Stapsgewijs zullen er meer versoepelingen worden doorgevoerd. Wat ook inhoudt dat er binnenkort weer meer mogelijkheden zijn met betrekking tot vakanties en het afreizen naar het buitenland.

Het openingsplan

Corona maatregelen versoepelen

In 6 stappen wil de overheid en het kabinet de corona maatregelen versoepelen. Zo zou het ook mogelijk zijn dat vanaf juli een vakantie naar het buitenland weer toegestaan is. 

Op vakantie naar het buitenland

Als u van plan bent om op vakantie te gaan naar het buitenland deze zomer, dan zijn er wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Het is namelijk zo dat veel maatregelen die op dit moment gelden, ook vanaf juli nog toegepast zullen worden. Zo is het goed mogelijk dat u het desbetreffende vakantieland alleen inkomt met een vaccinatiebewijs of negatieve test(uitslag). Ook zal u bij terugkomst in Nederland een negatieve testuitslag moeten hebben. Daarnaast is het mogelijk dat u na uw reis voor een korte periode in quarantaine moet. Dit om te voorkomen dat het Corona virus weer oplaait. 

Vakantiebestemmingen

Hopelijk mag u vanaf juli weer naar uw ideale vakantiebestemming. Zowel in Nederland, als daarbuiten. Voor uw reis buiten Nederland, kan het prettig zijn om nu alvast een parkeerplek te reserveren bij het vliegveld. Zeker na deze Corona periode valt het te verwachten dat er met u vele anderen op vakantie willen. Hierdoor kan het extra druk zijn op de parkeerplekken rondom het vliegveld. Wilt u deze drukte voor zijn? Reserveer dan hier eenvoudig uw parkeerplek vooraf.

We kunnen ons voorstellen dat u wellicht vragen heeft over (het maken van) een reservering. Neem dan vooral contact met ons op. We kijken graag met u mee en helpen u waar nodig.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe