Hoe kan ik voordelig parkeren bij luchthavens?

muntgeld op tafel met logo

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Het voordelig parkeren nabij diverse vliegvelden in Nederland regelt u eenvoudig en snel via ParkCare. Via onze website kan u namelijk gemakkelijk verschillende parkeeraanbieders vergelijken. Daarnaast biedt onze website u de mogelijkheid om de parkeeraanbieders te sorteren op ligging of op prijs. Zo kan u eenvoudig op zoek gaan naar de parkeeraanbieder die past binnen uw budget. U betaalt daarnaast niet extra voor onze services. Wij bieden u namelijk altijd hetzelfde of een voordeliger parkeertarief aan, als de parkeeraanbieder zelf. Ook regelt u eigenlijk uw eigen vroegboekkorting door direct uw parking online te reserveren. U zet hiermee namelijk gelijk uw voordelige parkeertarief vast, zodat u geen last heeft van eventuele prijsstijgingen!

En, ook nog eens mooi meegenomen. ParkCare is actief rondom verschillende (internationale) luchthavens. Zo kan u bij ons terecht als u wilt parkeren bij Schiphol, Airport Weeze of Charleroi Airport. Wij hebben hieronder een tabel voor u gemaakt met de goedkoopste parkeeraanbieders per airport.


*indicatieprijs in maart 2022

Mobihub - Schiphol West Mobihob Schiphol West is een Shuttle Parking. Dit houdt in dat u uw auto op het parkeerterrein van Mobihub neer zet en dat hun ervoor zorgen dat u bij airport Schiphol komt. De shuttle bus doet er 6 minuten over om vanaf het parkeerterrein bij het vliegveld te komen. U kunt uw autosleutel zelf behouden.

Park & Fly P26 Eindhoven Bij Park & Fly P26 kunt u uw auto neerzetten op hun parkeerterrein. Er zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein, nadat u uw auto heeft geparkeerd kunt u uw autosleutel zelf gewoon meenemen. Het vliegveld ligt op 6 minuten loopafstand vanaf het parkeerterrein.

P2 Groningen Airport P2 Groningen Airport is een Park & Walk. Als u uw auto heeft geparkeerd op het parkeerterrein kunt u binnen 1 minuut lopen bij de vertrekhal komen. U kunt uw autosleutels zelf bij u houden en er zijn beveiligingscamera's op het parkeerterrein aanwezig. Zo kunt u gerust op vakantie.

Vakgarage Ernes Vakgarage Ernes maakt gebruik van shuttle service nadat u uw auto heeft geparkeerd op het parkeerterrein kunt u uw autosleutels zelf behouden. Er gaat vanaf het parkeerterrein een shuttle bus naar het vliegveld Maastricht. De bus doet er 8 minuten over om bij het vliegveld te komen vanaf het parkeerterrein. Handig om te weten, met een elektrische auto kunt u ook terecht bij Vakgarage Ernes er zijn meerdere oplaadpunten aanwezig.

Park Air Rotterdam Bij Park Air Rotterdam hoeft u alleen naar de vertrekhal te rijden. Bij de vertrekhal staat een chauffeur klaar om uw auto veder te rijden naar de parkeergarage van Park Air. In de parkeergarage is een maximale doorrijhoogte van 2,00 meter, de parkeergarage wordt bewaakt en er zijn oplaadpunten aanwezig.

Parken Flughafen Bremen Als u uw auto heeft geparkeerd op het parkeerterrein van Parken Flughafen Bremen zorgen hun ervoor dat u bij airport Bremen komt. De shuttle bus doet er 10 minuten over om vanaf het parkeerterrein bij het vliegveld te komen. Op het parkeerterrein zijn beveiligingscamera's aanwezig en wat ook fijn is, is dat u uw autosleutels zelf kunt bewaren.

ParkenFlughafen DUS ParkenFlughafen DUS maakt gebruik van shuttle service. Als u bent aangekomen bij de parkeergarage kunt u uw auto parkeren en de sleutels aan het bedrijf geven deze krijgt u terug als u uw auto weer komt ophalen. Het bedrijf zorgt ervoor dat u bij airport Düsseldorf komt.  Er gaat een shuttle bus die er 13 minuten over doet om vanaf de parkeergarage bij het vliegveld te komen. Tip let op, de parkeergarage heeft een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter en er zijn oplaadpunten aanwezig.

Aeroparkservice Frankfurt Na een lange rit naar het vliegveld kunt u uw auto neerzetten op het parkeerterrein of in de parkeergarage van Aeroparkservice Frankfurt (hier krijgt u de keuze voor tijdens het boeken). En dan kunt uw vakantie pas echt beginnen het bedrijf zorgt ervoor dat u bij airport Frankfurt komt. Met de shuttle bus bent u in 17 minuten bij het vliegveld. Wat ook erg relaxed is, is dat bij Aeroparkservice Frankfurt het bewaakt parkeren is waardoor u uw geen zorgen hoeft te maken over uw auto.

Hotelparkplatz Zur Morschbach Hahn Bij Hotel Zur Morschbach Parking zet u uw auto neer op het parkeerterrein en kunt u uw sleutels zelf bij u houden. Het bedrijf zorgt er dan voor dat u bij airport Hahn komt. De shuttle bus doet er 10 minuten over om vanaf het parkeerterrein bij het vliegveld te komen. Het parkeerterrein van Hotel Zur Morschbach Parkingen wordt bewaakt met camerabeveiliging.

Park Time Keulen Park Time Keulen maakt gebruik van shutlle parking. Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het parkeerterrein van Park Time Keulen zorgt het bedrijf ervoor dat u bij het vliegveld Keulen komt. U bent met de Shuttle bus binnen 13 minuten bij het vliegveld. U geeft uw autosleutel af aan het bedrijf en er zijn beveiligingscamera's op het parkeerterrein aanwezig.

Fly Away Service Valet Bij Fly Away Service Valet hoeft u alleen naar de vertrek hal te rijden en daar staat iemand van het bedrijf klaar om uw auto veder te rijden naar de parkeergarage van Fly Away Service Valet. De parkeergarage heeft een maximale doorrijhoogte van 2,00 meter en er zijn beveiligingscamera's aanwezig.

P3 Airport Weeze U rijdt uw auto zelf naar het parkeerterrein van P3 Airport Weeze. Nadat u uw auto heeft geparkeerd doet u er ongeveer 1 minuut over om lopend bij de vertrekhal van airport Weeze te komen. U kunt uw autosleutel zelf meenemen en er zijn beveiligingscamera's aanwezig op het parkeerterrein.

ProPark Charleroi ProPark Charleroi zorgt ervoor dat als u uw auto heeft geparkeerd op hun parkeerterrein dat u binnen 10 minuten met een shuttle bus bij het vliegveld van Charleroi bent. Handig om te weten bij dit parkeerterrein kunt u uw autosleutel zelf behouden, er zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar en er zijn beveiligingscamera's aanwezig op het parkeerterrein.

Park and Go Zaventem Park and Go Zaventem maakt gebruik van shuttle service. Nadat u uw auto heeft neergezet op hun parkeerterrein zorgen hun ervoor dat u bij airport Zaventem komt. De shuttle bus doet er 5 minuten over om vanaf het parkeerterrein bij het vliegveld te komen. Handige informatie over het bedrijf zelf, u kunt uw sleutels zelf bewaren en er zijn beveiligingscamera's aanwezig op het parkeerterrein.

De voordeligste airports om te parkeren

U kunt dus voordelig parkeren nabij verschillende luchthavens in Nederland, Duitsland en België door gebruik te maken van de services van ParkCare!

Nederland
Bij Nederland is Schiphol Mobihub-Shiphol West er als voordeligste uitgekomen. Terwijl veel mensen Schiphol zien als een duurdere airport, maar als u kijkt naar de parkeerkosten valt dit erg mee. Als u uw auto bij Schiphol parkeert bent u voor 7 dagen €46,50 kwijt terwijl als u bij Eindhoven gaat parkeren bent u voor 7 dagen €56,00 kwijt. Als u dus uw auto parkeert bij Schiphol bespaart u dus al €10. Schrik dus niet van Schiphol, doordat u hier uw auto het voordeligst kwijt kunt kan de totaal prijs ook minder zijn dan bij andere airports.
België
Charleroi (ProPark) is het goedkoopst er uitgekomen bij België. In België hebben wij parkeerplaatsen bij Charleroi en Zaventem als u kijkt naar de prijzen is Charleroi zeker het goedkoopst. Als u uw auto bij Charleroi parkeert voor 7 dagen bent u €39,00 terwijl als u bij Zaventem 7 dagen uw auto parkeert bent u wel €55,00 kwijt. Als u keuze heeft tussen deze twee airports en geld wilt besparen kies dan voor airport Charleroi.
Duitsland
De goedkoopste airport van Duitsland is Bremen, dit is trouwens ook de overal winnaar. In Duitsland is er een groot verschil tussen prijzen voor een parkeerplaats bij vliegvelden. Bij Bremen betaalt u maar €26,00 voor 7 dagen terwijl u in Stuttgart 89,99 betaald voor 7 dagen. Let dus goed op de prijzen van de parkeerplaatsen bij Duitse airports u zou hier dus veel geld aan kunnen besparen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe