Het boeken van een parkeerplaats.....waar let u op?

Elektrische auto outdoor opladen

Het boeken van een parkeerplaats heeft vele plussen en minnen die u moet afwegen voordat u de perfecte parkeerplaats heeft gevonden. Dit lijkt in eerste instantie misschien niet zo maar er zijn tegenwoordig veel verschillende auto's op de markt en daar horen ook veel verschillende parkeerplekken bij. Hieronder leest u waar u op moet letten bij het boeken van een parkeerplaats, zo voorkomt u vervelende verrassingen wanneer u aankomt bij uw parkeerplaats.

Bij het boeken van een parkeerplaats moet u allereerst goed nagaan, welk type auto heb ik? De grootte van uw auto en wel of niet elektrisch opladen zijn bijvoorbeeld al twee hele belangrijke dingen bij het boeken van een parkeerplaats. 

Maximale doorrijhoogte

De grootte van uw auto is erg belangrijk omdat u vaak bij parkeerterreinen te maken heeft met een maximale doorrijhoogte. Dit houdt in dat het parkeeraanbieder een overdekt parkeerterrein heeft waarbij uw auto niet hoger kan zijn dan bijvoorbeeld twee meter. Weet u van uw auto dat het een grote en hoge auto is, dan is het verstandig om te kijken naar een parkeeraanbieder die een outdoor parkeerterrein aanbiedt. Tegenwoordig bieden veel parkeeraanbieders overdekte én onoverdekte parkeerplekken aan dus grote kans dat u slaagt bij het zoeken naar een parkeerplek voor uw grote auto. Wij bieden vele parkeeraanbieders die zowel indoor als outdoor parkeerplekken aanbieden. Bijvoorbeeld The Valet Guys Schiphol. Zij bieden parkeerservice bij Schiphol waarbij u zowel indoor als outdoor kan parkeren. 

Elektrische laadpalen

Heeft u een elektrische auto? Dan is het natuurlijk erg handig om te kijken of de parkeeraanbieder ook elektrische laadpalen tot zijn beschikking heeft. Hierbij moet u goed kijken naar waar deze laadpalen zijn gevestigd. Over het algemeen is het namelijk veiliger als deze laadpalen zijn gevestigd op een onoverdekte parkeerplaats of bij een (nood)uitgang van een overdekt parkeerterrein. Op deze manier kunnen hulpverleners altijd te hulp schieten mocht er iets gebeuren: wel zo veilig dus! Bij ParkCare zijn er verschillende mogelijkheden om uw elektrische auto outdoor te laten parkeren zodat uw auto 100% brandveilig geparkeerd staat. Vliegt u van Düsseldorf Airport? Dan is ParkenFlughafen DUS de perfectie optie voor u. Zij bieden elektrische laadpalen op een outdoor parkeerterrein.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe