De nieuwe corona maatregelen: wat houdt dit in?

vliegveld-mondkapje-corona

Over de afgelopen weken werden nieuwe maatregelen genomen tegen de verspreiding van het Corona virus. We snappen dan ook dat u zich wellicht afvraagt wat deze nieuwe corona maatregelen voor u betekenen, en wat ze inhouden. Daarom zetten wij alles even kort voor u op een rij.

Vele Europese landen hebben afgelopen weken nieuwe maatregelen aangekondigd om de verhoging in besmettingen met het COVID-19 virus in te dammen. Hierdoor is het nu nog wel mogelijk om naar diverse landen af te reizen, echter zal u in bezit moeten zijn van een vaccinatie bewijs, vaccinatie QR code (uit de Corona Check App) of negatief testbewijs. Zo moet u veelal een negatief testbewijs aanleveren welke maximaal 24 uur geleden is afgenomen. Deze testen kan u overigens gratis inplannen in Nederland, waar meer informatie over kan vinden op de website van de Rijksoverheid.

Alhoewel de maatregelen iets zijn aangescherpt, is het nog steeds goed mogelijk om uw vakantie door te laten gaan. We raden u echter wel aan om vooraf een parkeerplaats te reserveren, in verband met de voorspelde drukte. Dit doet u snel en eenvoudig op ParkCare. Informatie over hoe dit werkt, vindt u op onze hoe werkt het pagina. Wilt u verzekerd zijn van het feit dat u ten alle tijde uw boeking kan wijzigen en annuleren? Dan is het mogelijk om voor een klein bedrag een annuleringsverzekering toe te voegen, welke u een volledige restitutie garandeert.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe