Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Wie wil Valet parkeren bij Keulen Airport, maar het niet te duur wil maken zit goed bij BilligParken24 Keulen Valet. Zoals de naam al zegt, biedt deze parkeeraanbieder goedkoop parkeren aan. Wacht niet te lang met reserveren, want de goedkoopste parkeerplaatsen zijn als eerste weg. Als u een plekje bij deze parking heeft weten te bemachtigen, dan kunt u genieten van alle services die BilligParken24 Keulen Valet aanbiedt. En dit alles naast de goede Valet service.

Valet parkeren bij Keulen Airport

De eerste service die BilligParken24 Keulen Valet aanbiedt is het valet parkeren. U rijdt rechtstreeks naar het vliegveld, zonder een stop te hoeven maken bij de parkeerplaats. Er wacht immers een chauffeur bij het vliegveld om uw auto naar de parkeerplaats te brengen. Hiermee bespaart u tijd en hoeft u zich geen zorgen te maken over het parkeren. Ook over de veiligheid van uw auto hoeft u zich tijdens uw reis geen zorgen te maken. De overdekte parkeergarage is voorzien van camerabewaking dat 24/7 aanstaat. Verder is de garage afgesloten en is er tijdens de openingstijden altijd personeel aanwezig. Tussen 07.00 en 21.00 kunt u gebruikmaken van de Valet service. Landt u na 23.00? Dan zult uzelf naar de parkeerplaats moeten komen om de auto op te halen.

Tanken, reinigen of kleine reparaties uitvoeren

Naast de Valet service, kunt u bij BilligParken24 Keulen Valet zoals al aangekondigd is, ook gebruikmaken van andere services. U kunt bijvoorbeeld uw auto laten wassen tijdens uw afwezigheid, de tank vol laten lopen of het sterretje uit uw voorruit halen. Als u gebruik wilt maken van één van deze services, dan kunt u dat aangeven bij het reserveringsformulier. Wilt u wel gebruikmaken van deze services, maar liever zelf uw auto parkeren op de parkeerplaats? Bekijk dan de BilligParken24 Keulen Shuttle service. Bij beide parkeervormen geeft u uw sleutel in bewaring bij de parkeeraanbieder.

Voordelen

Camerabewaking
Overdekt parkeren
Extra services beschikbaar

Nadelen

Vooraf reserveren
Na 23.00 zelf uw auto ophalen
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • BilligParken24 parkeerplaatsen
  • BilligParken24 bovenaanzicht parkeergarage

Locatie parkeerterrein

Kennedystraße
51147 Köln

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare