Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,0

Auto Hotel Valet onderscheidt zich van andere parkeeraanbieders op en rond Schiphol Airport, doordat het bedrijf al jaren bekend staat als de parkeerder die zich specifiek richt op de zakelijke reiziger. Dit ziet u terug in de zeer uitgebreide mogelijkheden enerzijds en een no-nonsense service verlening anderzijds.

Efficiënte valet gericht op de zakelijke reiziger

Auto Hotel Valet is de speciale valet service van Auto Hotel. Als u veel reist voor uw werk en regelmatig de wereld over vliegt, dan is dit vliegen zelf vaak al vermoeiend genoeg bovenop uw baan. Alle rompslomp die komt kijken bij parkeren op de luchthaven kunt u daar waarschijnlijk niet bij gebruiken. Om nog maar te zwijgen over de tijd die dit kost. Tegelijkertijd is het openbaar vervoer ook niet altijd even efficiënt en comfortabel in vergelijking met uw eigen vertrouwde auto. De valet service van Auto Hotel biedt in dit geval een uitkomst. U profiteert voor het parkeren zelf van dezelfde lage tarieven als bij de shuttle bus parking van Auto Hotel, maar u hoeft niet zelf naar de parkeerplaats toe te rijden. U rijdt slechts tot aan de vertrekhal en draagt daar uw auto over aan een chauffeur, die vervolgens uw auto netjes voor u parkeert. In de tussentijd bent u al door de check-in tegen de tijd dat uw auto op de beveiligde parking arriveert.

Volledige check-up en reiniging

Overdekt parkeren is bij Auto Hotel Valet helaas niet mogelijk. Terwijl u op reis bent, kunt u bij Auto Hotel Valet uw auto op diverse manieren laten opknappen. Er is keuze uit een zeer uitgebreid menu aan reinigingsarrangementen die worden uitgevoerd in de eigen wasstraat van Auto Hotel. Daarnaast kunt u uw auto laten controleren en eventuele schade laten verhelpen terwijl u weg bent. Zo slaat u twee vliegen in één klap en hoeft u vervolgens uw auto niet te missen wanneer u hem nodig hebt. Online kunt u snel en eenvoudig een plaats boeken via Parkcare met onder meer creditcard, Mastercard en iDEAL.

Voordelen

24 uur per dag inchecken
Wasservice
Rijden tot vertrekhal

Nadelen

Sleutel niet zelf houden
Overdekt parkeren niet mogelijk
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

0 Minuten
Shuttlebus
  • Vooraanzicht AutoHotel Valet

Locatie parkeerterrein

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

Laatste ervaring

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,0

Beoordeeld door 1 Klanten
Afstand
8,0
Vriendelijk personeel
9,0
Prijs/kwaliteit
9,0
Totaal
8,0
Beoordeel deze parkeeraanbieder
Rudinger
2017-03-31 11:22:05

Lekker makkelijk begin van de vakantie. Ik gebruik deze service sinds medio 2015 en heb er persoonlijk nooit problemen mee gehad.

Afstand
8
Personeel vriendelijkheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Totaal
8,7
Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
905 reviews.
Twitter
Facebook
Ma t/m vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
E-mail: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare