Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bij APS Maastricht parkeert u makkelijk, veilig en ook nog eens goedkoop. U hoeft zich hier geen zorgen te maken over de transfer vanaf de parkeerplaats naar het vliegveld van Maastricht. Vanaf de parkeerplaats wordt u gratis opgehaald en vervolgens keurig afgezet op het vliegveld. Ook mag u bij parkeren APS Maastricht gewoon de autosleutels bij u houden. En dit alles tegen ontzettend voordelige parkeertarieven.

Snel en makkelijk op het vliegveld met de shuttle-service

Wanneer u gaat lang parkeren bij APS Maastricht is het een groot voordeel dat u niet zelf het vervoer vanaf de parkeerplaats naar het vliegveld hoeft te regelen. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto naar het parkeerterrein rijden. Eenmaal aangekomen op het parkeerterrein, staat er al vervoer voor u klaar om u naar de luchthaven te brengen. U en uw bagage kunnen dus heel gemakkelijk en snel, omdat u niet op het vervoer hoeft te wachten, verplaatst worden. De chauffeurs die voor dit vervoer zorgen zijn uiteraard goede bestuurders die u veilig zullen afzetten. Ook bij terugkomst staat er weer een chauffeur voor u klaar op het vliegveld. Hier zult u opgehaald worden en mee teruggenomen naar het terrein. Daar stapt u in uw auto en rijdt u vervolgens naar huis. Wilt u meer informatie over deze Shuttle service? Neem dan een kijkje op onze website waar diverse parkeervormen worden uitgelicht.

Veilig en betrouwbaar parkeren bij APS Maastricht

Het fijne aan parkeren bij APS Maastricht is dat u niet verplicht bent uw autosleutels af te geven. Dit biedt toch dat extra beetje vertrouwen. Het is mogelijk dat u wel gevraagd zult worden uw sleutels achter te laten. Dit is zodat zij flexibeler kunnen zijn met het indelen van hun terrein. U bent vrij om dit niet te accepteren. U reserveert uw parkeerplaats direct bij ParkCare. We hanteren lage prijzen en brengen geen boekingskosten in rekening, dus u bent bij ons altijd voordelig uit. Bekijk of de door u gewenste datum nog vrij is en boek meteen, zodat u zeker weet dat u op tijd een veilige en goedkope parkeerplaats heeft gevonden.

Voordelen

Sleutel behouden
Professionele chauffeurs
24/7 geopend

Nadelen

Vooraf reserveren
Overdekt parkeren niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Maastricht Airport

10 Minuten
Shuttlebus
  • Omheining en toegangshek APS Maastricht
  • Parkeerterrein APS Maastricht
  • Parkeerterrein APS Maastricht

Locatie parkeerterrein

Provinciale Weg Vroenhof 42
6301 KG Valkenburg

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare