Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Zoekt u een gunstige parkeerplek bij Keulen-Bonn Airport in de buurt? Zoek niet verder! Airparks Keulen biedt de uitkomst voor iedereen die niet te veel wil betalen. Met haar open parkeerplaats op 7 minuten afstand van het vliegveld kan ze lage prijzen hanteren. De parkeerplaats zelf is zeer goed beveiligd waardoor u niet inlevert op de veiligheid van uw auto. Enkel op de afstand vanaf het vliegveld. En daar heeft Airparks Keulen ook al aan gedacht. Bij de prijs zit een shuttle bus inbegrepen die u naar Keulen Airport brengt en ook weer ophaalt. Zo hoeft u alleen maar te zorgen dat u op tijd aankomt bij de parkeerplaats. Wij raden u aan om ongeveer 2,5 uur voordat uw vlucht vertrekt aanwezig te zijn bij de parkeerplaats. Check onze parkeertips voor een goede voorbereiding.

Veiligheid op nr. 1 bij parkeerplaats

Een parkeerplaats zonder veiligheidsmaatregelen kan direct opdoeken. Gelukkig staat Airparks aan de andere kant, want zij bieden een uitstekende bewaking aan. Allereerst is er een stevige omheining om het parkeerterrein. De parkeerplaatsen zijn daarnaast verlicht, dus u zult nooit in het donker hoeven te tasten. Er zijn genoeg medewerkers aan wie u vragen kunt stellen en die regelmatig patrouilles lopen over het parkeerterrein. Zij zijn 24/7 aanwezig en houden het overzicht.

Parkeerterrein bij Keulen Airport

Het parkeerterrein is vanaf de weg niet goed zichtbaar. Dit is goed tegen diefstal, maar iets lastiger om het de eerste keer te kunnen vinden. Daarom leggen wij het hier voor u uit. De ingang is aan Welserstraße 7. Dit bevindt zich aan de linkerkant van het grote gebouw met zes verdiepingen. De parkeerplaats bevindt zich achter dit gebouw, dus u zult de oprit op moeten rijden en naar de achterkant rijden. Eenmaal daar aangekomen zal het personeel u begroeten.

Voordelen

Beveiligde parkeerplaatsen
24/7 open
Professionele beroepscauffeurs
Geen maximale doorrijhoogte

Nadelen

Sleutels afgeven
Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrische oplaadpunten
Geen geschikte parkeerplaatsen voor gehandicapten

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

Minuten
Shuttlebus
  • Ingang Airparks Keulen zijkant van gebouw
  • Airparks Keulen parkeerplaatsen met wegwijzer
  • Volle parkeerplaatsen buiten bij Airparks Keulen

Locatie parkeerterrein

Welserstraße 7
51149 Köln

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare