Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Airparks Flughafendamm is een goedkope parkeerplaats nabij Bremen Airport met een uitstekende shuttle service. Vanaf 3.30 uur tot de laatste terugkomst kunt u gebruikmaken van een shuttle bus die inbegrepen is in de prijs. Deze shuttle bus is inclusief voor vier personen. Reist u met meer dan vier? Dan raden wij u aan om uw medepassagiers voorafgaand bij het vliegveld af te zetten. Hetzelfde geldt voor omvangrijke bagage. Deze kan niet mee met de shuttle bus. U kunt deze samen met een passagier bij de terminal afzetten. De reis met de pendeldienst duurt slechts 3 minuten.

Tevreden klanten gingen u voor

Airparks Flughafendamm is een parkeerplaats met veel vaste klanten. En deze vaste klanten zijn zeer tevreden klanten. De klantvriendelijkheid van Airparks scoort hoog en de algemene beoordeling is 4,5 van de 5 sterren. Dit aantal is gebaseerd op meer dan 200 beoordelingen. Airparks Flughafendamm wordt aanbevolen door haar goede veiligheid. Het personeel controleert regelmatig het terrein en de parkeerplaatsen worden omheind door een hekwerk. Daarnaast is het volledige parkeerterrein verlicht.

Parkeerterrein nabij Bremen Airport

U parkeert erg dichtbij het vliegveld met Airparks. De parkeerplaatsen zijn zo opgezet dat u gemakkelijk kunt parkeren. Er is een onbeperkte hoogtegrens dankzij het open karakter van de parkeerplaats. De autosleutels kunt u in bewaring geven bij de parkeeraanbieder. Let op dat er op de parkeerplaats geen voorzieningen zijn voor gehandicapten. Hoeft u daar geen rekening mee te houden en bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek nabij Bremen Airport? Boek dan direct uw parkeerplaats en geniet van de laagste prijsgarantie bij ParkCare.

Voordelen

Geen maximale doorrijhoogte
Personeel aanwezig 24/7
Goede veiligheidsmaatregelen

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen voorzieningen voor gehandicapten
Geen overdekte parkeerplaatsen

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Bremen Airport

3 Minuten
Shuttlebus
  • Entree met stevig hekwerk Airparks Bremen
  • Airparks Bremen Shuttle bus
  • Airparks Bremen Parking

Locatie parkeerterrein

Flughafenendamm 1
28199 Bremen

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare