Buiten

€28,99

9 dagen parkeren
21-11-2019 tot en met 29-11-2019

Airparking Bremen is een goedkope parkeeroptie nabij Bremen Airport wanneer u geïnteresseerd bent in 5, 7 of 14 dagen parkeren. Met haar exclusieve deals en haar onoverdekt terrein heeft u al snel de goedkoopste parkeerplek te pakken. Doordat het parkeerterrein op 8 minuten van de luchthaven gelegen is, kan de prijzen laag worden gehouden. Over de afstand tussen de parkeerplaats en het vliegveld hoeft u niet in te zitten. Airparking Bremen regelt het voor u.

Gratis shuttle bus bij parkeren

Om geen tijd te verliezen kunt u 20 minuten voor aankomst contact opnemen met de aanbieder. De contactgegevens staan op de reserveringsbevestiging die u ontvangt na het reserveren. Bij aankomst zal er dan een shuttle bus klaarstaan om u op te vangen. Na het parkeren van uw auto kunt u dan direct de transfer instappen en écht aan uw reis beginnen. Wanneer u niet belt van tevoren is het mogelijk dat u plaats mag nemen in de wachtruimten. Het wachten duurt maximaal een kwartier. Indien u reist met kinderen, kunt u kinderzitjes aanvragen. Deze zijn bij de parkeerplaats beschikbaar.

Open parkeerterrein

De parkeerplaats is geopend van 04.30 tot 00.00. Op deze momenten kunt u dus bij uw auto. Houd echter rekening met de rijtijden van de pendeldienst. De transfer is namelijk inzetbaar tussen 08.00 tot 18.00. Vertrekt uw vlucht buiten deze tijden? Dan raden wij u aan om te kijken naar andere parkeeraanbieders bij Bremen Airport met ruimere transfer tijden. Het terrein van Airparking Bremen is bedekt met grind en snippers. Na het parkeren op het terrein geeft u de autosleutels in bewaring bij de parkeeraanbieder. Bij terugkomst krijgt u de autosleutels weer netjes terug.

Voordelen

100% veiligheid
Geen maximale doorrijhoogte
Ruime openingstijden
Camerabewaking

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrisch oplaadpunt
Niet overdekt parkeren
Sleutels in bewaring bij parkeeraanbieder

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Bremen Airport

8 Minuten
Shuttlebus
  • Airparking Bremen Ingang met bord logo
  • Airparking Bremen Pendeldienst service
  • Airparking Bremen Parkeerplaatsen met hek
  • Onoverdekt parkeerterrein Airparks Bremen
  • Inladen bagage shuttle bus Airparks Bremen

Locatie parkeerterrein

Bürgermeister-Noltenius-Straße 2A Bremen

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare