Buiten

€100,00

9 dagen parkeren
22-07-2018 tot en met 30-07-2018
Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
7,7

Een citytrip, vakantie of zakenreis geboekt vanaf Charleroi Airport? Waarschijnlijk zult u dan met eigen vervoer arriveren bij dit Zuid-Belgische vliegveld. Het loont dus de moeite om van te voren de parkeeropties te bestuderen. Het betrouwbare Aeropark biedt een luxe Valet parking-optie. Daarbij hoeft u nergens meer aan te denken en begint u op een uitgeruste wijze aan uw welverdiende vakantie. Niet langer zoeken naar die ene vrije parkeerplek of ver lopen met koffers. Reserveer hier nu uw Valet parkeerplaats met Creditcard, Mastercard of iDeal.

Luxe valet parking bij Charleroi met Aeropark

Na de reservering volgt u erg gemakkelijk de stappen zoals aangegeven op de reserveringsbevestiging. Mocht u nog vragen hebben over deze stappen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vervolgens rijdt u naar de luchthaven van Charleroi. Vlak voordat u aankomt, belt u naar Aeropark Valet. Er zal dan een medewerker voor de terminal op u staan te wachten die uw auto van u overneemt en veilig naar de parkeerplaats zal rijden. De chauffeur zal u ook helpen met het uit- en inladen (bij terugkomst) van uw bagage en enkele formaliteiten met u doornemen. Op deze manier ervaart u 100% luxe, doordat u zelf veel werk uit handen wordt genomen. Daarnaast bespaart u hier ook aardig wat tijd mee, aangezien u direct bij het vliegveld kunt uitstappen.

Gemakkelijk, veilig en betrouwbaar

Wanneer u weer aankomt in Charleroi belt u wederom Aeropark Valet op. Zodat de chauffeur met uw auto, zoals afgesproken, ook weer bij terugkomst voor u klaarstaat voor de terminal. U kunt zo makkelijk en snel weer richting huis vertrekken. Uw auto staat gedurende uw afwezigheid op een bewaakte parkeerplaats. Aeropark heeft de beveiliging van uw auto hoog in het vaandel staan. Daarnaast kunt u ook eventueel ervoor kiezen om uw auto in de tussentijd te laten wassen voor een meerprijs. Dit kan worden aangegeven tijdens het reserveren. Kies ook voor het comfort van Valet parking!

Voordelen

24/7 geopend
Optionele carwash
Altijd beveiliging aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren
Niet overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Charleroi Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • Ingang Aeropark
  • Overzicht parkeerterrein Aeropark
  • Aeropark Valet

Locatie parkeerterrein

Rue des Frères Wright 8
6041 Charleroi

Laatste ervaring

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
7,7

Beoordeeld door 1 Klanten
Afstand
8,0
Vriendelijk personeel
8,0
Prijs/kwaliteit
7,0
Totaal
7,0
Vincent
2017-03-31 11:36:17

Gewoon prima

Afstand
8
Personeel vriendelijkheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Totaal
7,7
Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1063 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare