Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Aeropark Service heeft een parkeerterrein vlakbij Frankfurt Airport. Binnen 15 minuten wordt u met uw bagage vanaf de parkeerplaats naar het vliegveld gebracht in de gratis shuttle bus. Tijdens het reserveren kunt u aangeven met hoeveel mensen u gebruik wilt maken van deze pendeldienst. Parkeren bij het vliegveld is makkelijk met de shuttle service.

Extra service bij het parkeren

U kunt zelf uw auto parkeren waar u maar wilt. Het open parkeerterrein beschikt over een goede veiligheid met veel comfort. Ook kunt u kiezen voor een overdekte parkeeroptie. Daar staat uw auto droog en extra beschermd. Bij Aeropark Service kunt u gebruikmaken van extra service. Indien u het wenst, kunt u uw auto laten wassen of gebruikmaken van de was- en strijkservice. Terwijl u op reis bent, zullen zij uw auto laten reinigen. Uw auto staat dan bij uw terugkomst blinkend schoon op u te wachten. Bij deze parkeeraanbieder is het niet verplicht om uw sleutels in te leveren. U kunt er dus voor kiezen om ze mee te nemen op reis. Sommige mensen hebben liever dat ze veilig in een kluis worden opgeborgen waarvan ze zeker zijn dat er niks met de sleutels zal gebeuren. Voor deze mensen biedt Aeropark de Key Storage aan. U kunt ervoor kiezen om uw sleutels bij de aanbieder in bewaring te geven.

Parkeren bij Frankfurt am Main

Parkeren bij Frankfurt am Main is over het algemeen duur. Vooral als u lang wilt parkeren, kunnen de kosten hoog oplopen. Bij deze parkeeraanbieder komt u niet deze hoge parkeertarieven tegen. De parking zit gevestigd in Eschborn. Dit zit op 15 minuten rijden afstand van de luchthaven. Door de kleine afstand, kunnen zij hun parkeerplaatsen voor een veel lagere prijs aanbieden. De afstand van de parking naar Frankfurt Airport is daarentegen goed te overzien met de gratis comfortabele shuttle bus. Reserveer direct uw parkeerplaats via ParkCare en ontvang de laagste prijsgarantie.

Voordelen

Wasservice mogelijk
Key Storage mogelijk
Beveiligd parkeerterrein
24/7 geopend

Nadelen

Vooraf reserveren
Op 15 minuten afstand van vliegveld

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Frankfurt am Main Airport

15 Minuten
Shuttlebus
  • Overzichtsfoto parkeerterrein Aeroparkservice
  • Geparkeerde auto's Aeropark Service

Locatie parkeerterrein

Dusseldorfer Strasse 28
65760 Eschborn

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1096 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare