Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Frankfurt am Main Airport is een van de grootste luchthavens in Europa. Het is dan ook een zeer populaire keuze voor Nederlandse reizigers. Aeropark Service Valet heeft een parkeerterrein vlakbij Frankfurt Airport waar zij verschillende parkeervormen aanbieden aan klanten, inclusief Valet parking.

Geen parkeerzorgen bij Frankfurt Airport

Ervaar ultiem comfort met de Valet parkeerdienst van Aeropark Service. Met Valet parkeren hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over het parkeren van uw auto. U rijdt simpelweg naar uw terminal, laadt uw bagage uit en de medewerker van Aeropark Service doet de rest. Zij zullen uw auto naar het open parkeerterrein brengen waar uw auto veilig staat terwijl u op reis bent. Zo begint u uw reis dus zonder enige zorgen over het parkeren. Bij terugkomst zorgen de medewerkers ervoor dat uw auto weer zo snel mogelijk voor u klaar staat bij de terminal. U kunt na het landen en het ophalen van uw bagage dus meteen terug naar huis rijden. Makkelijker kan niet.

Parkeren bij Frankfurt am Main met extra service

Parkeren bij Frankfurt am Main is over het algemeen duur. Vooral als u lang wilt parkeren, kunnen de kosten hoog oplopen. Bij deze parkeeraanbieder zijn de parkeertarieven over het algemeen een stuk lager. De parking zit namelijk gevestigd in Eschborn. Dit zit op 15 minuten afstand van de luchthaven. Door deze afstand, kunnen zij hun parkeerplaatsen voor een veel lagere prijs aanbieden. Bij Aeropark Service Valet kunt u overigens ook gebruikmaken van verschillende extra services. Zo kunt u uw auto laten wassen terwijl u op reis bent. Bij terugkomst, stapt u zo in een blinkend schone auto. Ook kunt u ramen laten repareren en kleine onderhoudsklusjes laten uitvoeren. Kies de Valet service van Aeropark Service voor ultiem comfort. Heeft u niet perse behoefte aan de Valet service? Aeropark Service biedt ook een normale parkeeroptie aan met een shuttle transfer naar het vliegveld.

Voordelen

Tijdswinst door niet zelf te hoeven parkeren
24/7 geopend
Auto laten wassen
Beveiligd parkeerterrein

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen overdekte parkeerplaatsen

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Frankfurt am Main Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • Geparkeerde auto's Aeropark Service
  • Overzichtsfoto parkeerterrein Aeroparkservice

Locatie parkeerterrein

60547 Frankfurt
Duitsland

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare