Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Als het om parkeren bij Brussels Airport gaat, is Aeropark 1000 een van de beste en voordeligste opties. Bij Aeropark 1000 is er aandacht voor alle belangrijke punten die er toe doen bij het parkeren van uw auto, zoals optimale veiligheidsmaatregelen en dienstverlening. Kies voor service en kwaliteit bij Aeropark 1000.

Optimale veiligheid

Een van de belangrijkste punten bij het parkeren van uw auto is natuurlijk de veiligheid van de parkeerlocatie. Met een bezit zo kostbaar en belangrijk als een auto, moet natuurlijk verantwoord worden omgegaan. Bij Aeropark 1000 snappen ze dit maar al te goed. Om de veiligheid van uw auto te waarborgen, zijn er daarom veel verschillende veiligheidsmaatregelen genomen. Ten eerste is er een receptie met een portier aanwezig om in de gaten te houden wie het terrein betreden. De omtrek van het terrein is bovendien voorzien van hekwerk om ongenodigde mensen buiten te houden. Ook is er camerabewaking aanwezig op het terrein en zijn er zelfs bewakers die het terrein surveilleren. Kortom wordt er met uiterste aandacht op uw auto gepast zodat u zonder zorgen op reis kunt gaan.

Een ruim aanbod aan diensten

Aeropark 1000 biedt een aantal essentiële diensten aan. De pendeldienst die regelmatig rijdt, brengt u binnen 10 minuten naar Brussels Airport. Ook zijn er verschillende faciliteiten aanwezig voor minder valide personen. Het personeel helpt u bovendien graag met het in- en uitladen van uw bagage. Naast deze basisdiensten, biedt Aeropark 1000 ook een aantal extra faciliteiten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld uw auto van buiten laten wassen en van binnen laten stofzuigen en schoonmaken terwijl u op reis bent. Zo treft u bij terugkomst een compleet schone auto aan. Omdat het bij Aeropark 1000 ook mogelijk is om uw motor te parkeren, is er ook een speciale berging aanwezig voor motoruitrusting. Aeropark 1000 biedt uitstekende service voor lage prijzen. Heeft u liever een parkeerplek dichterbij het vliegveld zodat u naar uw terminal kan lopen? Kijk dan eens naar Zaventem Airport P4 long term. Reserveer nu uw parkeerplek online.

Voordelen

24/7 geopend
Camerabewaking
Surveillance op het terrein
Geen lange wachttijd voor pendeldienst

Nadelen

Niet overdekt parkeren
Vooraf reserveren noodzakelijk
Sleutels afgeven

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Zaventem Airport

6 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerterrein Aeropark 1000
  • Toegangshek Aeropark 1000
  • Ingang Aeropark 1000

Locatie parkeerterrein

Verdunstraat 679
1130 Brussel

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare