Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Voordelig en veilig parkeren bij Charleroi Airport doet u bij AA Parking. Begin uw reis ontspannen door uw auto veilig te parkeren. Bij AA Parking is uw auto in goede handen. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw reis. Via ParkCare boekt u voordelig en snel een parkeerplaats bij Charleroi Airport.

Binnen drie minuten op Charleroi Airport

U kunt uw auto komen afleveren tussen 04:00 en 00:00. De medewerkers zullen u ontvangen en vervolgens kunt u uw auto overdekt parkeren. Na het inleveren van uw autosleutel neemt een shuttle bus u gratis mee naar de luchthaven. Ook uw bagage kan natuurlijk mee in de shuttle bus. Bij AA Parking hoeft u niet te wachten op een shuttle bus. Ieder gezelschap wordt vervoerd in een privé shuttle. Binnen tien minuten staat u al op het vliegveld. Bij terugkomst zal een chauffeur klaarstaan om u en uw bagage terug te brengen naar uw auto. Wanneer u vertraging heeft kunt u dit doorgeven aan een medewerker van AA Parking. De shuttle bus zal dan op het nieuwe tijdstip voor u klaarstaan.

Geniet van uitgebreide service

Tijdens het reserveren van uw parkeerplaats kunt u ervoor kiezen om er en extra schoonmaakservice bij te boeken. Zowel de binnen- als buitenkant van uw auto kan voor u schoongemaakt worden. Mocht u tijdens of voor uw reis vragen hebben kunt u terecht bij de klantenservice van AA Parking. Deze kunt u door de week telefonisch bereiken van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. Om goed voorbereid op reis te gaan kunt u een kijkje nemen tussen de tips van ParkCare.

Voordelen

Privé shuttle bus
Schoonmaakservice mogelijk
Overdekt parkeren
Bewakingscamera's aanwezig

Nadelen

Sleutel in bewaring bij parkeeraanbieder
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Charleroi Airport

10 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Rue de Gosselies 60
6044 Charleroi

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare