Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Als u op reis gaat vanaf Charleroi Airport, kunt u op verschillende manieren naar het vliegveld reizen. De auto is meestal wel de makkelijkste en goedkoopste optie. U hoeft niet met uw koffers te zeulen van station naar station. Als u met de auto komt, moet u uw auto natuurlijk wel kwijt kunnen terwijl u op reis bent. En het liefst zo goedkoop en veilig mogelijk en met weinig reistijd naar de terminal waar uw vlucht vertrekt. Deze voorwaarden in acht nemend, vormt 123 Parking Low Cost een uiterst geschikte optie. Start uw reis vanuit Brussel makkelijk, goedkoop en zonder gedoe bij deze parkeerlocatie.

Veiligheid en service voorop

Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden bij het maken van een keuze voor een parkeerlocatie bij Charleroi Airport. Bij 123 Parking Low Cost staan veiligheid en service ten alle tijden voorop. 123 Parking Low Cost beschikt over een goed beveiligd en verlicht parkeerterrein. Zo zijn er slagbomen bij de ingang, is het terrein omheind met hekwerk en zijn er camera’s aanwezig op het hele terrein. Daarnaast is uw auto ook altijd verzekerd tegen schade als u parkeert bij 123 Parking. Verder heeft het terrein geen maximale doorrijhoogte, wat het terrein ook geschikt maakt voor klanten met een grotere auto. Mocht het nou zo zijn dat uw auto bij het wegrijden niet wilt opstarten, dan is er ook starthulp aanwezig.

Met een shuttle bus naar uw terminal

123 Parking ligt iets verder van Charleroi Airport af en biedt daarom shuttle bussen aan om u snel en gemakkelijk naar uw terminal te brengen. Shuttle bus parkeren een parkeervorm die net wat comfortabeler is voor reizigers die met de auto naar het vliegveld komen. U hoeft namelijk niet als bestuurder het drukke verkeer dichtbij het vliegveld te trotseren. De shuttle bus brengt u binnen 12 minuten naar het vliegveld. De medewerkers van 123 Parking kunnen u overigens ook helpen om uw bagage in en uit de bus te laden. Kortom, u begint comfortabel en gemakkelijk aan uw reis bij 123 Parking Low Cost.

Voordelen

Altijd beschikbaar voor de eerste en laatste vlucht
Camerabewaking
Geen maximale doorrijhoogte
Bagagehulp

Nadelen

Niet overdekt
Sleutel niet behouden
Geen wachtruimte voor de shuttle bus
Niet elektrisch laden

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Charleroi Airport

12 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerterrein 123 Parking
  • Geparkeerd busje op het terrein van 123 Parking
  • Achteraanzicht van auto's op het parkeerterrein van 123 Parking

Locatie parkeerterrein

Chaussée de Courcelles 115
6041 Gosselies

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare