Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Een parkeerplaats zoeken bij Charleroi Airport kan bij ParkCare. Een van de aangeboden parkeeraanbieders is 123 Parking Charleroi. Deze parking heeft een open parkeerterrein waarbij u zelf uw auto parkeert. U bepaalt dus zelf op welke plek u hem neerzet en er zal niemand anders in uw auto rijden. Na het parkeren zult u de autosleutels in bewaring geven bij de parking. Deze zal hem in een veilige kluis leggen tijdens uw reis. U krijgt hulp bij het overladen van uw bagage in de shuttle bus. Deze bus zal u vervolgens binnen 12 minuten naar Düsseldorf Airport brengen.

Prijs inclusief shuttle bus

Heeft u een vlucht die midden in de nacht vertrekt, dan zult u hierop moeten letten bij het uitzoeken van een parkeerplaats. Bij 123 Parking Charleroi kunt u parkeren tussen 04.00 tot 23.45.  Vanaf 04.00 rijden er shuttle bussen richting het vliegveld. Bij het reserveren geeft u de verwachte aankomsttijd aan. Mocht u afwijken van deze tijd, dan kunt u het beste een halfuur van tevoren contact opnemen met de parkeeraanbieder. Zij kunnen dan nog schakelen met de shuttle bus, zodat u toch direct na het parkeren naar het vliegveld kan.

Camera houdt toezicht op parkeerterrein

Goedkoop parkeren bij Charleroi Airport kan bij 123 Parking Charleroi zelfs mét camerabewaking. Terwijl u op reis bent, wordt er zeer zorgvuldig voor uw auto gezorgd. Dit draagt bij aan een ontspannen reis en een fijn terugkomen. Uw auto wordt tevens beveiligd door de omheining van het parkeerterrein. ’s Nachts zult u niet door het donker hoeven te lopen. Het terrein is immers altijd verlicht.

Voordelen

Camerabewaking
Invalide parkeerplaatsen aanwezig
Kinderzitjes aanwezig
Toilet aanwezig op parkeerterrein

Nadelen

Niet 24/7 geopend
Geen overdekte parkeerplaatsen
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Charleroi Airport

12 Minuten
Shuttlebus
  • Open parkeerterrein 123 Parking Charleroi
  • Geparkeerde auto's bij 123 Parking Charleroi
  • 123 Parking Charleroi
  • 123 Parking Charleroi parking
  • 123 Parking Brussel Charleroi parkeerterrein

Locatie parkeerterrein

Rue de Wangenies 116
6220 Fleurus

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare